Nikon Imaging | Romania | Europa

21-07-2008

Reporterul special Adelin Petrisor este imaginea aparatului foto DSLR Nikon D700 in Romania

Bucuresti, 21 iulie 2008 - SKIN, importator si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei si unic importator Nikon in Romania, este bucuros sa anunte ca reporterul special Adelin Petrisor este imaginea noului aparat foto DSLR Nikon D700 in Romania.

Reporterul special Adelin Petrisor, unul dintre cei mai curajosi oameni de televiziune din Romania, cunoscut atat pentru transmisiunile sale din teatrele de razboi, cat si pentru interviurile si reportajele realizate in zonele de conflict, isi va asocia imaginea cu noul DSLR Nikon D700 - un aparat foto profesional cu senzor in format FX, full frame, caruia motoul "creat pentru neprevazut" i se potriveste perfect. Asocierea de imagine a lui Adelin Petrisor cu brandul Nikon se explica prin faptul ca acesta poate sa evidentieze cel mai bine, prin intermediul experientei sale acumulate in zonele de razboi, rezistenta, durabilitatea, fiabilitatea si rezultatele exceptionale caracteristice noului Nikon D700.

Nikon D700 este un aparat foto DSLR care ofera imagini de inalta calitate datorita senzorului in format FX si a tehnologiilor de varf folosite si la Nikon D3, care este cel mai bun aparat foto DSLR profesional din lume*. Dar mai mult decat atat, el ofera si o utilizare sigura in orice mediu, datorita constructiei solide din aliaj de magneziu, a sistemelor de siguranta care ii confera rezistenta la praf si la umezeala si a dimensiunilor mai mici comparativ cu celelalte aparate DSLR din aceasta clasa. Nikon D700 este cu adevarat un DSLR "creat pentru neprevazut", menit sa poata fi folosit in orice situatie, indiferent cat de dificila sau imprevizibila.

Adelin Petrisor este unul dintre putinii reporteri din Romania, si probabil singurul de televiziune, care poate depune marturie despre ceea ce semnifica cu adevarat un mediu plin de neprevazut, asa cum este zona de conflict armat. In numeroasele sale misiuni de prima linie, in Liban, Algeria, Kosovo, Irak sau Afganistan, Adelin Petrisor a dovedit curaj, profesionalism si rezistenta la medii foarte grele de lucru, reusind in acelasi timp sa transmita reportaje si interviuri exceptionale. Acest fapt i-a adus numeroase premii si respectul colegilor de breasla. Era natural ca el sa intruchipeze calitatea, rezistenta, fiabilitatea si rezultatele profesionale deosebite ale aparatului DSLR Nikon D700.

"Am ales Nikon pentru ca stiu cat de important este sa te poti baza in orice situatie pe aparatul foto pe care il folosesti. Nikon produce aparate foto de inalta calitate, asa cum este si noul D700, pe care m-as incumeta oricand sa il folosesc pe front. Fotografiile realizate cu D700 sunt extraordinare, iar aparatul foto este extrem de rezistent si fiabil in actiune. Calitatile lui m-au convins sa il aleg si sper sa convinga pe cat mai multi" a afirmat Adelin Petrisor.

D700 va fi disponibil in Romania incepand cu data de 25 iulie 2008, concomitent cu toate celelalte tari din lume in care Nikon este prezent pe canal oficial.

*Nikon D3 a primit in anul 2008 distinctia de Best Professional DSLR din partea TIPA, cea mai importanta asociatie de presa din domeniul imaginii.