Nikon Imaging | Romania | Europa

28-09-2007

Test Nikon D40X + Nikkor 18-55mm Kit

In numarul din septembrie 2007 al revistei "XtremPC" este prezentat un test al kit-ului compus din aparatul foto Nikon D40X si obiectivul Nikkor AF-S DX 18-55mm .

Acest aparat are aceeasi carcasa ca si predecesorul sau, Nikon D40, fiind unul dintre cele mai usoare aparate de tip DSLR. Rezolutia de 10.2 megapixeli , alaturi de calitatea recunoscuta la nivel mondial a lentilelor Nikkor, ajuta la obtinerea unor fotografii clare si viu colorate. Meniul este simplu si intuitiv, fiecare optiune avand explicatii si instructiuni de folosire. Viteza de lucru este unul din atuurile lui D40X. Timpul de pornire de 0,18 secunde si optiunea de fotografiere in rafala la 3 cadre pe secunda, va dau puterea sa capturati chiar si cele mai rapide evenimente.

Calitatea fotografiilor este garantata de modul facil de focalizare in 3 puncte, dar si de plaja ISO cuprinsa in intervalul 100-1600. Folosind modul automat sau una din cele 8 presetari, fotografierea devine o joaca. Viteza de lucru, focalizarea rapida si precisa, calitatea imaginilor si meniul intuitiv sunt doar cateva dintre functionalitatile acestui aparat care garanteaza fotografii clare, vibrante.

Prin performantele generale foarte bune, acest aparat a obtinut nota 9,5 din 10, fiind recomandat atat fotografilor profesionisti, cat si amatorilor.

Vezi aici detaliile testului.