Nikon Imaging | Romania | Europa

26-09-2007

Nikon intra oficial pe piata din Romania

Revista de tehnica si arta fotografica “PHOTO magazine” anunta in numarul 27 din septembrie 2007, intrarea oficiala a firmei Nikon pe piata din Romania.

Prin parteneriatul incheiat cu Nikon, SKIN a devenit de la 1 septembrie 2007 primul importator oficial al produselor Nikon. Venirea oficiala a Nikon in Romania este considerata de catre specialisti ca un pas inainte pentru Nikon, cu atat mai mult cu cat aduce cu sine o serie de facilitati, printre care manualele de utilizare in limba romana si perioada de garantie de 2 ani pentru toata gama de aparate Nikon. Dupa cum spune redactorul PHOTO magazine, "toate aparatele foto digitale Nikon vor beneficia de doi ani garantie, serviciu rar intalnit in Romania, unde marea majoritate a aparatelor foto digitale au garantie un an".

Un alt avantaj major de care vor beneficia consumatorii romani este centrul service autorizat pentru Romania al intregii game de produse foto. "Aparatele Nikon nu vor mai trebui trimise la reprezentante externe, ceea ce va scurta timpul necesar repararii si returnarii lor", scrie PHOTO magazine.

Prezent pe piata din anul 2000, SKIN este unic importator al brandurilor AG Neovo, Altec Lansing, Casio, GeCube, GEIL, Iriver, Leadtek, Nikon, Trekstor si importator pentru A-Data, Blaupunkt, Lexar, MSI si Samsung. Filosofia SKIN este de a aduce numai produse de calitate pe piata romaneasca, ale unor branduri cu renume, recunoscute si apreciate in toata lumea, la preturi accesibile.

Articolul integral aparut in PHOTOmagazine il puteti citi aici .