Nikon Imaging | Romania | Europa

25-08-2008

Noua gama Nikon COOLPIX Style – eleganta si performante unice pentru toate gusturile

Bucuresti, 25 august 2008 – SKIN, importator si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei si unic importator Nikon in Romania, anunta aparitia pe piata romaneasca a noii serii de aparate foto digitale compacte Nikon din gama Style: COOLPIX S560, COOLPIX S610C si COOLPIX S710.

Noile aparate foto Nikon COOLPIX din gama Style au fost concepute pentru a multumi gusturile si nevoile tuturor. COOLPIX S560 este cel mai mic aparat foto digital de 10Mp din lume, COOLPIX S610C este cel mai rapid aparat foto compact din clasa sa, fiind si primul care incorporeaza noul sistem WiFi Protected Setup, iar COOLPIX S710 este cel mai performant aparat foto din gama Style. Toate cele trei aparate foto sunt dotate cu sistemul de procesare a imaginii EXPEED, propriu Nikon, obiectiv NIKKOR de inalta calitate, ca si inovatii precum Face-priority Auto Focus, In-Camera Red-Eye Fix si D-Lighting. Toate modelele au carcase durabile din metal cu un design elegant.

Nikon COOLPIX S560 este un aparat foto care imbina cu succes eleganta si performanta in cel mai mic corp din lume pentru gama din care face parte. Acesta dispune de un obiectiv NIKKOR cu zoom optic 5x, senzor de 10 megapixeli, un monitor TFT de 2,7 inchi acoperit cu un strat special antireflexiv, tehnologie VR de stabilizare optica a imaginii si sensibilitate ridicata de pana la ISO 3200. Au fost incorporate si o serie de tehnologii precum Auto Scene Mode, Modul Zambet, Blink Warning, Food Mode pentru a face cat mai usoara realizarea automata a unor fotografii de inalta calitate.

Nikon COOLPIX S610c a fost creat pentru cei care doresc un aparat foto stilat dar si foarte rapid. El are cel mai rapid timp de pornire din lume din clasa lui, de numai 0,7 secunde, si o intarziere minima a declansarii obturatorului, ceea ce il recomanda pentru capturarea actiunilor rapide. COOLPIX S610c prezinta o alta premiera mondiala, implementarea pentru prima oara la un aparat foto digital a noului standard WPS (WiFi Protected Setup) de conectare wireless la Internet. Rezolutia de 10 Mp, alaturi de obiectivul NIKKOR cu unghi larg de 28mm si zoom optic de 4x, de sensibilitatea ridicata de pana la ISO 3200 si de sistemul de stabilizare optica a imaginii VR ofera fotografii foarte clare in conditii de iluminare scazuta sau in actiune. Fotografiile pot fi urmarite pe ecranul generos de 3 inchi, cu un unghi de vizibilitate de 170 de grade si tratat cu un strat antireflexiv.

Nikon COOLPIX S710 este combinatia perfecta intre un aparat foto elegant si unul extrem de performant. El dispune de un senzor de 14,5 megapixeli efectivi, include un zoom optic de 3,6x si un unghi larg de 28mm, patru moduri de expunere (P/S/A/M) pentru a permite utilizatorilor sa controleze manual toate functiile aparatatului sau sa lase pe seama lui alegerea celor mai bune setari si Selectorul Automat de Scena (Scene Auto Selector). Nikon COOLPIX S710 asigura imagini foarte bune chiar si atunci cand sunt capturate obiecte in miscare datorita unor sisteme optice si software dezvoltate in acest scop de catre producatorul japonez: reducerea optica a vibratiilor (VR) prin deplasarea lentilelor, sensibilitate de pana la ISO 12800, selector pentru cea mai buna

captura (Best Shot Selector) si detector de miscare (Motion Detection). Incadrarea fotografiei si vizualizarea acesteia sunt usor de realizat datorita monitorului TFT mare de 3 inchi tratat cu un strat antireflexiv. Nikon COOLPIX S710 are un design in acelasi timp placut si robust, corpul aparatului foto fiind realizat din otel inoxidabil lustruit.

Noua serie Nikon COOLPIX Style va fi disponibila incepand cu luna septembrie in magazinele partenere din toata tara.