Nikon Imaging | Romania | Europa

28-09-2007

Nikon Coolpix S500 testat in XtremPC

In numarul din septembrie 2007 al revistei "XtremPC" este prezentat un test al aparatului foto Nikon Coolpix S500.

Nikon S500 face parte din gama aparatelor foto compacte, carcasa din metal conferindu-i un aspect desavarsit . Rezolutia efectiva de 7.1 megapixeli, alaturi de stabilizatorul de imagine VR si valoarea ridicata a ISO, conduc la obtinerea unor fotografii clare si bogate in detalii. Meniul aparatului este simplu si intuitiv, avand indicatii pentru navigare rapida. Acest meniu are inglobate si functii inovative pentru imbunatatirea si corectarea fotografiilor, cum ar fi : corectarea automata a ochilor rosii (efect nedorit atunci cand se foloseste blitz-ul), focalizarea automata cu recunoasterea fetei si iluminarea dinamica a imaginilor.

Pe partea de conectica, S500 dispune de un port USB si de iesire audio-video in format NTSC sau PAL. le se pot realiza si in format 16:9, facand ideala vizionarea acestora pe un televizor HD.

Calitatea buna a fotografiilor, dar si performantele si usurinta utilizarii, fac din acest aparat o alegere foarte buna pentru orice fotograf incepator, lucru reflectat si de nota generala obtinuta in acel test: 8,8.

Click aici pentru a citi intregul articol.