Nikon Imaging | Romania | Europa

08-11-2007

Castiga un Nikon COOLPIX S200 cu UNICA

In numarul 11 (noiembrie 2007) al revistei "UNICA" este organizat un concurs, premiul oferit prin tragere la sorti constand intr-un aparat foto digital Nikon COOLPIX S200.

Toti cititorii care se aboneaza la revista "UNICA" pana pe data de 15 noiembrie, participa la tragerea la sorti in urma careia pot castiga un aparat foto digital Nikon COOLPIX S200.

Nikon Coolpix S200 face parte din gama aparatelor foto ultracompacte, carcasa din aluminiu conferindu-i un aspect desavarsit . Rezolutia efectiva de 7.1 megapixeli alaturi de stabilizatorul de imagine VR conduc la obtinerea unor fotografii clare si bogate in detalii. Meniul aparatului este simplu si intuitiv, avand indicatii pentru navigare rapida. Acest meniu are inglobate si functii inovative pentru imbunatatirea si corectarea fotografiilor, cum ar fi : corectarea automata a ochilor rosii (efect nedorit atunci cand se foloseste blitz-ul), focalizarea automata cu recunoasterea fetei si iluminarea dinamica a imaginilor. Pe partea de conectica, Nikon Coolpix S200 dispune de un port USB si de iesire audio-video in format NTSC sau PAL. Fotografiile se pot realiza si in format 16:9, facand ideala vizionarea acestora pe un televizor HD.