Nikon Imaging | Romania | Europa

15-10-2007

Prezentare Nikon D40x Kit

Numarul din octombrie al revistei FHM prezinta in rubrica "Upgrade hardware" kit-ul compus din aparatul foto digital Nikon D40x si obiectivul Nikkor AF-S 18-55 DX II .

Acest aparat are aceeasi carcasa ca si predecesorul sau, Nikon D40, fiind unul dintre cele mai usoare aparate de tip DSLR. Rezolutia de 10.2 megapixeli, alaturi de calitatea recunoscuta la nivel mondial a lentilelor Nikkor, ajuta la obtinerea unor fotografii clare si viu colorate. Meniul este simplu si intuitiv, fiecare optiune avand explicatii si instructiuni de folosire. Viteza de lucru este unul din atuurile lui D40X. Timpul de pornire de 0,18 secunde si optiunea de fotografiere in rafala la 3 cadre pe secunda, va dau puterea sa capturati chiar si cele mai rapide evenimente.

Calitatea fotografiilor este garantata de modul facil de focalizare in 3 puncte, dar si de plaja ISO cuprinsa in intervalul 100-1600. Folosind modul automat sau una din cele 8 presetari, fotografierea devine o joaca. Viteza de lucru, focalizarea rapida si precisa, calitatea imaginilor si meniul intuitiv sunt doar cateva dintre functionalitatile acestui aparat care garanteaza fotografii clare, vibrante.

Redactorul FHM sintetizeaza descrierea aparatului, afirmand "Are 10,2 Mpixeli, ISO merge de la 100-1600, trage si 3 cadre pe secunda, dar maximum 7 poze, expunerea poate varia de la 1/4000 s la 30 s".