Nikon Imaging | Romania | Europa

07-08-2008

COOLPIX pentru toti

Nikon prezinta patru aparate foto digitale compacte care ofera cate ceva pentru fiecare

Amsterdam, Olanda, 7 August 2008 –Nikon Europe anunta cu bucurie introducerea pe piata a patru noi aparate foto digitale compacte COOLPIX: S610, S610c, S710 si S560. Noile aparate foto vor satisface gusturile si nevoile tuturor. Ambele aparate, S610 si S610c, sunt incredibil de rapide, avand cel mai rapid timp de pornire din clasa lor*, 10 megapixeli, un zoom de 4x si unghi larg. Conectivitatea wireless a lui S610c usureaza upload-area fotografiilor pe Internet. S710 are un senzor de 14.5 megapixeli efectivi, fiind dotat cu o multitudine de functii de inalta performanta precum capturarea cu o viteza de pana la 12 fps si sensibilitate de pana la ISO 12800, pentru a surprinde imagini clare si detaliate chiar si in cele mai grele conditii. S560 este cel mai mic aparat foto digital din clasa sa si, cu portabilitate superioara, zoom optic 5X si caracteristici avansate precum Smile Mode, S560 este alegerea perfecta pentru fiecare membru al familiei. Toate aparatele foto sunt dotate cu sistemul de procesare a imaginii EXPEED, proprie Nikon, si obiectiv NIKKOR de inalta calitate. Toate cele patru modele au carcase durabile din metal cu linii fine, care arata bine oriunde.

Mark Pekelharing, Product Manager Consumer Products la Nikon Europe B.V: “Aceste patru noi aparate foto COOLPIX reprezinta o mare noutate in materie de stil, design si performanta, oferind si o calitate superba a imaginii. Noua serie ofera accesibilitate prin intermediul S560, calitate si performanta extraordinara prin S710, conectivitate si optiune de impartasire a imaginilor prin intermediul S610c si o viteza remarcabila prin S610. Oricare este preferinta ta, exista un COOLPIX pentru tine.”

Nikon COOLPIX S610c si Nikon COOLPIX S610

In afara de designul stilat, S610c si S610 au cel mai rapid timp de pornire din clasa lor*. Modul simplu de operare simplifica invatarea functiilor aparatului. Ambele aparate foto ofera specificatii avansate care includ Selectorul Automat de Scena (Scene Auto Selector), o noutate pentru modelele Nikon COOLPIX. Cu ajutorul acestei setari aparatul foto selecteaza in mod automat cel mai bun tip de scena precum porteret, peisaj, mod de noapte sau macro. Fotografierea subiectelor in miscare cum ar fi copiii si animalele de companie este extrem de usoara cu ajutorul modului Active Child care mentine in mod automat focalizat subiectul in miscare. Modul Zambet (Smile Mode), care captureaza automat fotografia atunci cand subiectul zambeste, va permite sa nu mai ratati zambetul celor dragi vreodata. S610c este primul aparat foto compact care corespunde sistemului WPS (Wi-Fi Protected Setup), prin care se poate realiza o conectivitate Wi-Fi sigura si fara efort pentru a asigura stocarea si impartasirea on-line rapide si usoare a imaginilor digitale prin intermediul site-ului Nikon Mypicturetown.

Multumita corpului mic si elegant din aluminiu, avand contururi stilate, ambele aparate foto arata extrem de bine. Si pentru a face usoara incadrarea, ambele sunt dotate cu un monitor TFT mare de 3 inchi si patru functii de reducere a neclaritatii: reducerea optica a vibratiilor (VR), sensibilitate ISO inalta (pana la 3200), Selector pentru cea mai buna captura (Best Shot Selector) si Detector de miscare (Motion Detection). S610c va fi disponibil incepand cu luna septembrie 2008 la un pret recomandat de €319. S610 va fi disponibil incepand cu 29 August la un pret recomandat de €299.

Nikon COOLPIX S710

S710 este un aparat foto digital de inalta calitate cu performante exceptionale, dispunand de un senzor de 14,5 megapixeli efectivi. Include un zoom optic de 3,6x si un unghi larg de 28mm, patru moduri de expunere (P/S/A/M) pentru a permite utilizatorilor sa controleze manual toate functiile aparatatului sau sa lase pe seama aparatului alegerea celor mai bune setari si Selectorul Automat de Scena (Scene Auto Selector), Patru sistemele pentru reducerea neclaritatii asigura imagini clare chiar si atunci cand sunt capturate obiecte in miscare: Reducerea optica a vibratiilor (VR), sensibilitate pana la ISO 12800, Selector pentru cea mai buna captura (Best Shot Selector) si Detector de miscare (Motion Detection). Multumita sistemului Auto-Focus cu prioritate pe chip poate recunoaste pana la 12 chipuri, fotografiile de grup fiind excelente. Incadrarea fotografiei este simpla datorita monitorului TFT mare de 3 inchi dotat cu sistem anti-reflex. Aparatul foto are un design exterior robust, corpul din inox fiind foarte durabil. Cu specificatii avansate si portabilitate superioara acesta este aparatul foto pentru cei care cauta un compact care ofera imagini de top intr-un design sofisticat. S710 va fi disponibil incepand cu luna septembrie la un pret recomandat de €329.

Nikon COOLPIX S560

S560 este un aparat foto digital cu un pret atractiv dar si de o calitate inalta, cu 10 megapixli, obiectiv NIKKOR cu zoom optic de 5x si un monitor TFT de 2,7 inchi cu un unghi mare de vizibilitate. Proiectat pentru a putea fi usor de folosit, aparatul foto ofera numeroase specificatii care usureaza capturarea fotografiilor. Multumita sensibilitatii inalte poate fi folosit in aproape orice situatie. Selectorul Automat de Scena (Scene Auto Selector) se face foarte util prin selectarea automata a setarilor optime indiferent daca fotografiezi un portret, un peisaj sau o actiune rapida. In Modul Zambet (Smile Mode) aparatul foto detecteaza chipul subiectului, focalizeaza si declansand automat obturatorul in momentul in care subiectul zambeste. In plus, include o avertizare pentru clipire in momentul declansarii. Corpul aparatului foto este din aluminiu. S560 va fi disponibil incepand cu finalul lunii august la un pret recomandat de €249.

* Intre aparatele foto digitale cu un obiectiv cu zoom care acopera 28mm (echivalent in format de 35mm) si stabilizare optica de imagine (la data de 7 August, in conformitate cu un studiu realizat de Nikon Corporation).