Nikon Imaging | Romania | Europa

30-08-2007

Nikon se lansează oficial in Romania

În urma acordului încheiat cu Nikon, SKIN va furniza in România seriile de aparate foto profesionale tip DSLR şi de aparate foto digitale Coolpix. Aparatele foto Nikon sunt de aproape şase decenii alegerea fotografilor din intreaga lume. Cu o eficienţă operaţională de excepţie, aparatele profesionale Nikon tip DSLR sunt combinaţia de succes dintre viteza de utilizare, imaginea de calitate si tehnologia avansată. Coolpix reprezintă gama de aparate foto compacte Nikon, produse cu numeroase funcţii inovatoare menite sa genereze cel mai bun rezultat posibil cu un aparat digital compact. Cateva dintre aceste functii sunt stabilizatorul de imagine VR, valoarea ridicată ISO si auto focusul cu funcţia de recunoaştere a feţei.

Parteneriatul dintre Nikon si SKIN va aduce in premieră o serie de avantaje consumatorilor din Romania. Toate aparatele foto digitale Nikon vor beneficia de doi ani garanţie si vor fi insoţite de manual de utilizare in limba română. Noul parteneriat prevede numirea SKIN ca service center autorizat in România pentru intreaga gamă de echipament foto Nikon, inginerii electronişti SKIN urmând a fi pregătiţi direct de specialiştii Nikon. Centrul service Nikon Romania va fi operaţional începând cu data de 1 Octombrie 2007, până atunci inginerii service Nikon oferind informaţii telefonic la numarul 021-313.45.66. Astfel, aparatele foto Nikon nu vor mai trebui trimise la reprezentanţe externe, ceea ce va face ca timpul necesar reparării si returnării lor la utilizator sa fie unul foarte scurt. Toate aceste avantaje vin in sprijinul unor servicii de top oferite de Nikon in Romania prin SKIN. Acest parteneriat este o dovada a dezvoltării pieţei IT din Romania, a dezvoltării SKIN ca exponent direct si a deschiderii companiei Nikon, brand de renume mondial, faţă de Europa de Sud-Est.

Lansarea produselor Nikon pe piaţa din Romania se face in exclusivitate prin partenerii eMAG.ro si F64 Studio, urmând ca de la 1 octombrie produsele Nikon să fie disponibile prin toate lanţurile specializate.