Nikon Imaging | Romania | Europa

28.06.2011

Intalnirea Nikonistilor la Bucuresti

Sambata, 2 iulie, de la ora 9, va asteptam la Club Prometheus din Bucuresti pentru o noua intalnire a nikonistilor. Veti avea ocazia de a vedea si testa cateva dintre produsele lansate in acest an, inclusiv aparatul DSLR Nikon D5100 si obiectivul Nikkor AF-S 50mm f/1.8G.

Intalnirea Nikonistilor la Bucuresti

De aceasta data nu ne vom opri insa doar la o simpla prezentare, ci va invitam sa iesim la o sesiune foto in centrul vechi al Bucurestiului pentru a incerca potentialul produselor in situatii reale de fotografiere.

 

Astfel, dupa o succinta trecere in revista a specificatiilor aparaturii care va avea loc la Club Prometheus, participantii vor fi invitati la o sesiune foto pe traseul Piata Natiunilor Unite - Piata Victoriei. Pe Calea Victoriei vor exista numeroase opriri pentru a fotografia cateva din obiectivele ce vor iesi in cale, fiind scoase in evidenta cu aceste ocazii si modurile Efecte Speciale de la Nikon D5100 (Culoare Selectiva, Efect Miniatura, Cheie Inalta, Cheie Joasa, Vedere de Noapte, Silueta).


 

Program:

9:00 - 10:00 - Prezentarea Nikon D5100 si Nikkor AF-S 50mm f/1.8G. la Club Prometheus

10:00 - 12:30 - Tura foto pe Calea Victoriei

 

Puteti sa discutati despre aceasta intalnire, sa va anuntati prezenta si sa ne faceti propuneri pentru excursia foto pe Forum Nikonisti.