Nikon Imaging | Romania | Europa

27.09.2011

SUNT ghid de calatorie: in Dubrovnik cu Nikon COOLPIX AW100

Va prezentam un nou episod din fotoreportajul SUNT ghid de calatorie realizat de Mihai Moiceanu cu noul aparat foto subacvatic, rezistent la socuri si inghet Nikon COOLPIX AW100 in Dubrovnik. Puteti vedea imagini si citi explicatii amanuntite despre fotografia de peisaj, fotografia de strada, fotografia de portret, dar si fotografia subacvatica si de actiune.

Dubrovnik este un loc unic, unde marea, muntele si istoria se intalnesc pentru a crea un oras in care oricine poate gasi o activitate placuta pentru petrecerea timpului liber. Si ce aparat foto putea fi mai potrivit pentru a imortaliza aceasta aventura decat noul Nikon COOLPIX AW100, primul aparat foto digital Nikon subacvatic, rezistent la socuri si inghet.

 

Aveti asadar ocazia de a urmari un episod inedit din serialul SUNT ghid de calatorie realizat de Mihai Moiceanu, in care puteti vedea imagini si citi explicatii amanuntite despre fotografia de peisaj, fotografia de strada, fotografia de portret, dar si fotografia subacvatica si de actiune.

 

Urmati-ne asadar in scurta noastra incursiune in vechea cetate Ragusa, sau Dubrovnik cum este cunoscuta astazi.

 

Cititi in SUNT ghid de calatorie despre:

Zurich (Dan Dinu alaturi de Nikon COOLPIX P7000)

Istanbul (Alin Popescu alaturi de Nikon COOLPIX S8100)

Venetia (Costas Dumitrescu alaturi de Nikon D3100)

Amsterdam (Serban Mestecaneanu alaturi de Nikon COOLPIX P300)

Paris (Vlad Eftenie alaturi de Nikon D5100)

Barcelona (Alex Axon alaturi de Nikon COOLPIX P500)

Londra (Stelian Pavalache alaturi de Nikon D7000)

Atena (Alexandru Molovata alaturi de Nikon COOLPIX S9100)

Dubrovnik (Mihai Moiceanu alaturi de Nikon COOLPIX AW100)In luna octombrie va asteptam alaturi de noi in capitala Cehiei, Praga.