Nikon Imaging | Romania | Europa

22.03.2010

Nikonisti.ro te premiaza pe Facebook

De Pasti Iepurasul iti poate aduce unul dintre cele două aparate foto Nikon COOLPIX puse in joc pe noua pagina de Facebook a nikonistilor, S3000 si S4000. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa devii fan si sa publici pe Peretele contului tau pana la data de 4 aprilie 2010 mesajul "Devino FAN Nikonisti pe Facebook si Iepurasul iti poate aduce un Nikon Coolpix S3000 sau S4000: http://www.facebook.com/Nikonisti". Cei doi castigatori vor fi alesi prin tragere la sorti si vor fi anuntati marti, 6 aprilie 2010.

- La concurs participa toti FANII paginii Nikonisti de pe Facebook, accesibila la url http://www.facebook.com/Nikonisti, care au publicat pe Peretele contului lor de Facebook, in perioada 22martie - 4 aprilie 2010, mesajul "Devino FAN Nikonisti pe Facebook si Iepurasul iti poate aduce un Nikon Coolpix S4000 sau S4000" insotit de urmatorul link catre pagina Nikonisti de pe Facebook http://www.facebook.com/Nikonisti;

 

- Atribuirea premiilor se va face aleator, fara nici o ordine de preferinta. Primul fan care a iesit castigator va primi un Nikon COOLPIX S4000, iar urmatorul fan ales castigator, un Nikon COOLPIX S3000;

 

- Concursul inceteaza in data de 4 aprilie 2010, ora 17, iar postarea de catre orice persoana a mesajului prevazut la punctul 1 in afara perioadei de timp de desfasurare a concursului nu da dreptul acesteia sa intre in tragerea la sorti pentru premii.

 

- Castigatorii desemnati vor fi anuntati pe data de 6 aprilie 2010, urmand a primi Premiul in maximum 14 zile din momentul anuntarii acestuia.

 

- Nu pot participa la concurs angajatii SKIN si rudele acestora, pana la gradul al patrulea.

 

Atentie! Cei care participa la concurs trebuie sa indeplineasca ambele conditii: sa devina FAN si sa posteze mesajul pe Peretele contului lor.