Nikon Imaging | Romania | Europa

31.08.2010

Castiga o invitatie la evenimentul "Nikon 3 Ani"

In septembrie 2010 se vor implini trei ani de cand Nikon este disponibil in mod oficial in Romania. Ca in fiecare an vom sarbatori acest moment printr-un eveniment fastuos care sa adune, alaturi de oficialitatile Nikon Europe si Skin Media, pe cei mai cunoscuti fotografi profesionisti din tara, presa de specialitate, dar si membrii ai comunitati nikonistilor. Evenimentul  va avea loc la Circul Globus din Bucuresti, in data de 17 septembrie.

Desi ne dorim sa avem alaturi de noi cat mai multi nikonisti, numarul de locuri este limitat de capacitatea salii. De aceea dorim sa va propunem un concurs prin intermediul caruia cei mai infocati fani sa poata participa la aniversarea Nikon. Vor fi puse in joc 100 de invitatii de o persoana.

 

Pentru a putea castiga o invitatie pentru o persoana la evenimentul "Nikon 3 Ani" va trebui sa ne spuneti pe pagina nikonistilor de pe Facebook cine sunteti voi cu Nikon? SUNT... un explorator? ...o artista? ...inceputul unei aventuri?

 

Puteti sa completati sintagma "SUNT..." cu ceea ce credeti voi ca deveniti atunci cand aveti un aparat foto Nikon alaturi. Pentru a participa la concurs va trebui sa scrieti un astfel de slogan pe Peretele paginii de Facebook a nikonistilor incepand de astazi pana cel tarziu marti, 7 septembrie 2010. Puteti, de asemenea, sa acompaniati sloganul vostru cu orice imagine, film sau secventa audio realizata de voi care sa sublinieze mesajul vostru (aceasta este insa optional).

 

Daca nu aveti cont de Facebook, puteti publica pe Twitter sloganul "SUNT..." folosind hashtagul #SUNTnikon in tweet-ul vostru.

 

Cele mai interesante/votate 100 de slogane "SUNT..." vor fi premiate cu cate o invitatie la evenimentul Nikon si le va permite castigatorilor sa ne fie alaturi la premierele, lansarile si spectacolul pregatite pentru evenimentul "Nikon 3 Ani".

 

Succes tuturor!