Nikon Imaging | Romania | Europa

30.06.2011

SUNT ghid de calatorie: in Barcelona cu Nikon COOLPIX P500

Avem placerea de a va prezenta cel de-al saselea episod al proiectului SUNT ghid de calatorie, realizat de fotograful Alex Axon in Barcelona cu aparatul foto Nikon COOLPIX P500.


Barcelona este unul dintre cele mai fermecatoare locuri de pe Pamant. De la vestigiile istorice la arhitectura avangardista, de la cel mai longeviv santier din istoria contemporana la plajele insorite si fetele frumoase, toate sunt la indemana vizitatorilor in capitala Catalunyei.

SUNT ghid de calatorie: in Barcelona cu Nikon COOLPIX P500

SUNT ghid de calatorie in Barcelona cu Nikon COOLPIX P500

Fotograful Alex Axon, alaturi de aparatul Nikon COOLPIX P500, va fi ghidul vostru in calatoria prin Barcelona. Veti afla de la el locurile cele mai interesante de fotografiat din oras si cateva ponturi pentru ca imaginile sa ii impresioneze pe toti cei ce le vor vedea.


Nu in ultimul rand, textul si fotografiile realizate de Alex Axon va vor transpune pentru cateva minute intr-o calatorie imaginara prin Barcelona, impartasindu-va cate ceva din atmosfera unica a orasului.


Va dorim lectura placuta!

 

Cititi in SUNT ghid de calatorie despre:

Zurich (Dan Dinu alaturi de Nikon COOLPIX P7000)

Istanbul (Alin Popescu alaturi de Nikon COOLPIX S8100)

Venetia (Costas Dumitrescu alaturi de Nikon D3100)

Amsterdam (Serban Mestecaneanu alaturi de Nikon COOLPIX P300)

Paris (Vlad Eftenie alaturi de Nikon D5100)

Barcelona (Alex Axon alaturi de Nikon COOLPIX P500)In luna iulie va asteptam alaturi de noi in capitala Angliei, Londra.