Nikon Imaging | Romania | Europa

30.08.2011

SUNT ghid de calatorie: in Atena cu Nikon COOLPIX S9100

Avem placerea de a va prezenta cel de-al optulea episod al proiectului SUNT ghid de calatorie. Alexandru Molovata si Nikon COOLPIX S9100 va poarta pe strazile Atenei, unde mitul si istoria se impletesc cu farmecul, dar si cu problemele unei metropole contemporane, aflate la granita dintre Orient si Occident. Va invitam sa descoperiti cele mai bune ponturi de fotografie si de calatorie in Atena alaturi de noi!

Atena este unul dintre stalpii civilizatiei Vechii Elade, locul de bastina al democratiei si, acum, unul dintre epicentrele manifestatiilor legate de criza economica mondiala. Altfel spus, Atena este un oras la granita dintre mit, istorie si contemporan, care fascineaza prin traditie, dar si prin amalgamul de culturi si oameni din Orient si din Occident.

 

Veti putea descoperi capitala Greciei prin obiectivul aparatului Nikon COOLPIX S9100, alaturi de Alexandru Molovata, care, cu privirea antrenata a unui fotojurnalist experimentat, reuseste sa surprinda amanunte care ar putea scapa turistului obisnuit aflat intr-o excursie de cateva zile prin Atena. Fiti asadar atenti atat la ponturile de fotografie, cat si la cele de calatorie.

 

Va invitam sa descoperiti Atena alaturi de noi! 

 

Cititi in SUNT ghid de calatorie despre:

Zurich (Dan Dinu alaturi de Nikon COOLPIX P7000)

Istanbul (Alin Popescu alaturi de Nikon COOLPIX S8100)

Venetia (Costas Dumitrescu alaturi de Nikon D3100)

Amsterdam (Serban Mestecaneanu alaturi de Nikon COOLPIX P300)

Paris (Vlad Eftenie alaturi de Nikon D5100)

Barcelona (Alex Axon alaturi de Nikon COOLPIX P500)

Londra (Stelian Pavalache alaturi de Nikon D7000)

Atena (Alexandru Molovata alaturi de Nikon COOLPIX S9100)In luna septembrie va asteptam alaturi de noi pe tarmul Marii Adriatice, la Dubrovnik.

Lectura placuta!