Nikon Imaging | Romania | Europa

22.09.2011

4 ani Nikon in Romania

Bucuresti, 22 septembrie 2011 - SKIN, unic importator Nikon in Romania si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei, are placerea sa anunte ca a aniversat 4 ani Nikon in Romania prin intermediul unui eveniment care a adunat peste 400 de invitati din industria foto, parteneri, fotografi profesionisti, presa de specialitate si membrii ai comunitatii Nikonistilor.

La fiecare inceput de toamna, Nikon aniverseaza inca un an petrecut alaturi de fotografii si partenerii din Romania. Ieri s-au implinit patru ani de cand Nikon se afla pe piata romaneasca. Evenimentul aniversar s-a desfasurat la Muzeul National de Arta Contemporana si a coincis cu cea mai importanta lansare a Nikon din ultimii 14 ani: anutarea noii categorii de aparate Nikon 1 si a celor doua aparate din aceasta categorie: Nikon 1 V1 si Nikon 1 J1.

 

Publicul din Romania a avut placerea de a avea alaturi patru invitati de marca din partea Nikon Europe BV, domnii Thomas Bechter - European Sales Manager, Toru Uematsu - Senior Manager Product Planning, Jordi Brinkman - Product Manager Consumer DSLR si Richard Leigh - Chief New Business Development Imaging Department. Prezenta lor a confirmat importanta pietei din Romania pentru Nikon Corporation.

 

Camil Perian, Director General SKIN, a declarant in discurul introductiv: "Suntem mandri de ceea ce am realizat in acesti 4 ani. Am reusit sa fim numarul 1 nu numai in vanzari, dar si in alte arii poate mai importante: suntem comunitatea romaneasca cea mai mare din IT&C, cu peste 54.000 de fani pe Facebook si cu unul dintre cele mai vizitate site-uri de fotografie din Romania, www.nikonisti.ro, suntem unul dintre promotorii principali ai educatiei in fotografie, organizator de workshopuri si sustinator infocat al celor mai importante cursuri foto din tara si suntem alaturi de cei mai talentati fotografi romani in expeditiile si proiectele lor fotografice". 

 

Momentul central al evenimentului a fost lansarea noii categorii de aparate foto Nikon 1. Acesta a fost marcat atat prin doua momente de dans ale trupei Xtrem, cat si printr-o holograma 3D de prezentare a noilor aparate, unica in Romania.

 

Daca la 3 ani Nikon in Romania am avut placerea de a premia membrii comunitatii nikonistilor, in acest an au fost oferite premii magazinelor partenere. Chiar daca nu toate au putut castiga un premiu, dorim sa multumim tuturor magazinelor si lanturilor de magazine: online, electro retail, dealeri foto, hipermarketuri sau de optica sportiva care au fost alaturi de noi in acesti 4 ani.

 

Evenimentul s-a incheiat cu un concert extraordinar Smiley in uralele fanilor si ale prietenilor Nikon din Romania.

Va invitam sa urmariti mai multe fotografii pe Flickr.

4 ani Nikon in Romania

Aniversare 4 ani Nikon in Romania