Nikon Imaging | Romania | Europa

FACEȚI CUNOȘTINȚĂ CU AMBASADORII NIKON

Ambasadorii Nikon sunt unii dintre cei mai talentați și influenți artiști vizuali care activează în prezent în domeniu. Acești povestitori talentați și îndrăzneți dau totul și sunt admirați pentru pasiunea, energia și devotamentul față de arta lor.RAY DEMSKI

Acţiune şi aventură

Joel Marklund

Fotograf sportiv

VINCENT MUNIER

Natură sălbatică şi exterior

Kadir van Lohuizen

Fotojurnalist şi conferențiar

Ambasadorii Nikon sunt artiști ai imaginii talentați și influenți, care utilizează cele mai recente tehnologii în domeniu și cunoștințele lor despre tendințele sociale pentru a reprezenta prezentul. Ambasadorii Nikon își împărtășesc cunoștințele tehnice și pasiunea cu fotografii profesioniști și cei interesați de fotografie prin seminare, expoziții, tutoriale online și serviciile de pe rețelele de socializare.

Ambasadorii Nikon sunt autorizați de către Nikon să demonstreze publicului și creatorilor de imagine profesioniști capacitățile și metodele de utilizare ale produselor Nikon, însă conținutul creativ al muncii lor le aparține în totalitate. Ambasadorii Nikon sunt antreprenori și artiști vizuali independenți și nu sunt angajați ai Nikon. Ambasadorii Nikon sunt responsabili pentru conținutul fotografiilor, paginilor de internet, expozițiilor și imaginilor lor vizuale și pentru modul în care imaginile și conținuturile respective sunt obținute. Orice mesaje, credințe sau păreri exprimate prin fotografiile, paginile de internet, expozițiile sau imaginile vizuale ale Ambasadorilor nu reflectă neapărat opiniile, credințele sau părerile Nikon sau ale angajaților Nikon.