Nikon Imaging | Romania | Europa

Spărgătorul de nuci, pe întuneric

Nikon D3400 – Spărgătorul de nuci, pe întuneric

Într-o şedinţă foto exclusivă, Nikon colaborează cu Melissa Chapski şi cu fotograful specializat în dansuri, Laurent Liotardo, pentru a demonstra cum noul Nikon D3400, un DSLR în format DX pentru fotografii începători, simplifică realizarea fotografiilor de înaltă calitate şi partajarea imediată a acestora.

Vedeţi-o pe Melissa interpretând dansul clasic de Crăciun, binecunoscut în întreaga lume, cu #D3400înîntuneric şi cum teatrul De Brakke Grond din Amsterdam a fost transformat pentru această şedinţă foto unică.

Şedinţă foto în lumină scăzută cu Nikon D3400 | „Dansul Zânei dulciurilor” pe întuneric

Nikon prezintă „Dansul Zânei dulciurilor” din Spărgătorul de nuci

Laurent Liotardo

Originar din oraşul Marsilia, din sudul Franţei, Laurent este acum stabilit în Londra şi este fotograf profesionist de peste 10 ani, fiind specializat în fotografie de dans, de nunţi şi în filme.

Pasiunea lui Laurent pentru fotografie rivalizează doar cu aspiraţia sa primară – baletul. Încă de la vârsta de 17 ani este balerin profesionist, cu o carieră de-a lungul căreia a susţinut reprezentaţii în întreaga Franţă, înainte de a veni în Marea Britanie în 2003, pentru a se alătura Baletului Naţional Englez, o companie pentru care dansează şi în prezent. Laurent a lucrat cu aparate foto Nikon timp de mulţi ani, în special cu D810, D5 şi D700 şi este pasionat de obiectivele NIKKOR cu distanţă focală fixă (AF-S NIKKOR 24mm f/1.4G ED, AF-S VR Micro NIKKOR 105mm f/2.8G IF-ED, AF-S NIKKOR 105mm f/1.4E ED), acestea fiind preferatele lui în comparaţie cu alte obiective.

Melissa Chapski

Melissa Chapski are 19 ani şi dansează de la 15 ani – un timp relativ scurt în lumea baletului. Originară din Massachusetts, Statele Unite, ea a studiat în New York City, în cadrul Programului de instruire profesională de la Ellison Ballet. Acum este stabilită în Amsterdam, unde dansează pentru Junior Company din cadrul Baletului Naţional Olandez, din august 2015. A participat la multe concursuri internaţionale şi a câştigat o medalie de aur la Concursul internaţional de balet de la Indianapolis şi premiul cel mare la concursul Youth America Grand Prix în 2015.