Nikon Imaging | Romania | Europa

Momentul impactului

Surprinderea „Momentului impactului” cu aparatul foto D500

Cum puteţi să surprindeţi #Momentulimpactului? Nikon a colaborat cu expertul în arte marţiale mixte şi campionul mondial BAMMA la două categorii, Tom „Fire Kid” Duquesnoy şi cu fotograful specializat în sport, Tom Miles, pentru a surprinde momente de impact de o fracţiune de secundă şi a dezvălui scene care ar fi imposibil de văzut cu ochiul liber.

Vedeţi cum viteza mare de procesare şi capabilităţile la sensibilităţi ISO ridicate ale aparatului foto Nikon D500 contribuie la înregistrarea superstarului MMA, care este incredibil de rapid, în timp ce loveşte pepeni, torturi şi dovleci.

Nikon D500 - Momentul impactului

Tom Miles, scurtă biografie

Tom Miles este un fotograf profesionist de conţinut editorial şi comercial, specializat în sport şi portrete, fiind stabilit în Londra, Marea Britanie. Fotografiază pentru diferite reviste naţionale şi clienţi comerciali, precum The Telegraph, Men’s Health şi Men’s Fitness. Este atras în mod special de domeniul sportului şi al fitnessului, deoarece acesta îi oferă o varietate imensă de lucrări, precum şi şansa de a colabora cu oameni care într-adevăr inspiră, printre care Paula Radcliffe, Rory Mcllroy şi Mo Farah, permiţându-i în acelaşi timp să creeze reprezentări vizuale memorabile.
De asemenea, Tom a predat la peste 30 de universităţi din Marea Britanie, prezentând cursuri la Şcoala Nikon din Marea Britanie şi pentru Asociaţia fotografilor.
www.tmphoto.co.uk / www.photosmudger.com

Tom Duquesnoy, scurtă biografie

Tom Duquesnoy, poreclit Fire Kid, este un francez expert în arte marţiale mixte (Mixed Martial Arts – MMA), născut pe 21 iunie 1993 în Lens, Franţa. Din 2013, Duquesnoy este luptătorul numărul unu din Europa la categoria pană.

A obţinut centurile europene la Belgium Beatdown şi Killacam şi deţine în prezent titlurile mondiale BAMMA la categoriile pană şi cocoş. A câştigat primele două lupte la Killacam în numai 35 de secunde, ceea ce i-a permis să se alăture Asociaţiei britanice de arte marţiale mixte (British Association of Mixed Martial Arts – BAMMA), cea mai mare organizaţie europeană de MMA.

Campania „Momentul impactului”, organizată de Nikon | Ce conţine kitul din geantă?

Campania „Momentul impactului”, organizată de Nikon | În culise