Nikon Imaging | Romania | Europa

Deoarece reflectăm cei 100 de ani de existenţă ai companiei Nikon, îi invităm pe fanii aplicaţiei Instagram din Europa să facă fotografii care să îi reflecte pe ei, împreună cu aparatele lor foto marca Nikon. Cel mai bun „selfie” pe care şi-l poate imagina cineva... dorim să îi vedem pe fanii noştri reflectaţi într-o oglindă, în faţa unui panou de sticlă, în luciul apei sau în orice altceva la care se pot gândi, cu aparatele lor foto de la Nikon. Denumim această provocare #LookBackAtNikon şi avem câteva premii deosebite pentru cele mai bune imagini:

  1. 1x Locul întâi: D500 cu obiectiv de 16-80 mm
  2. 2x Locul doi: D7500 cu obiectiv de 18-140 mm
  3. 4x Locul trei: D5600 cu obiectiv de 18-55 mm
  4. 100 de menţiuni de onoare: tricou Nikon x100

Înscrierile se primesc de acum până pe 15 septembrie. Pentru a vă înscrie, partajaţi pe Instagram reflexia dumneavoastră cu aparatul foto marca Nikon, cu hashtagul #LookBackAtNikon.

Locul întâi, locul doi, locul trei şi menţiunile de onoare vor fi alese de Nikon şi de o comisie de juraţi invitaţi, inclusiv davidwallaceshoots, Palomaparrot, malthezimakoff, danielsjensen, marisahampe, nikon_photography_, mazleitner, mattiabonavida şi rbs_photo.

#LOOKBACKATNIKON PE INSTAGRAM

Comisia de juraţi include

Limitarea răspunderii: faceţi clic aici pentru a citi în întregime termenii şi condiţiile.